fbpx

Evgeniya «Jenny» Kuts

Renholdsleder

+4747659901

Med en inspirerende karrierevei som startet hos oss i Harstad Facility Services den 27. januar 2022, har Evgeniya vokst til å bli en essensiell brikke i vår organisasjon. Hennes dedikasjon og erfaring har vært nøkkelkomponenter i å forme vår suksess, og hun er nå stolt renholdsleder og avdelingsansvarlig for hjemmerenhold.

Evgeniya startet sin yrkesreise som stasjonsmedarbeider, og med tiden ble hun ansvarlig for flere avdelinger innen dagligvarebransjen. Denne rollen ga henne ikke bare en solid forståelse av drift og ledelse, men også et skarpt øye for detaljer, noe som er avgjørende innen renholdsbransjen.

Før hun ble en del av Harstad Facility Services, hadde Evgeniya en vellykket periode hos JULA, hvor hun hadde ansvaret for utstillinger. Denne erfaringen har vist seg uvurderlig for hennes nåværende rolle, da hun har en unik evne til å kombinere organisatorisk dyktighet med en kreativ tilnærming til å sikre at våre kunder opplever et rent og innbydende miljø.

Hennes tidligere roller har utstyrt henne med ferdigheter som teamledelse, organisering og kommunikasjon – kvaliteter som er avgjørende for å sikre effektivt renhold og tilfredse kunder. Evgeniya har ikke bare blitt en ekspert innen renholdsbransjen, men også en leder som inspirerer sitt team til å streve etter kvalitet og profesjonalitet.

Med Evgeniya ved roret er vi trygge på at renholdstjenestene våre fortsetter å heve seg til nye høyder. Hennes historie er et bevis på at dedikasjon, erfaring og en lidenskap for service kan føre til bemerkelsesverdig suksess. Vi er stolte av å ha Evgeniya som en sentral del av Harstad Facility Services-familien.