fbpx

Ronny Melvoll

Administrasjon

+47 901 99 528

Ronny, født i 1971, har en imponerende bakgrunn med hele 30 år i dagligvarebransjen og 5 år i databransjen. Hans dyptgående kunnskap om selskapsdrift, med spesiell vekt på teknologi og nyskapning, gjør ham til en ledende skikkelse i vår organisasjon.

Som en erfaren leder har Ronny administrert økonomi, ansatte og generell drift gjennom årene. Han har vist en unik evne til å kombinere tradisjonelle forretningsmetoder med innovative teknologiske løsninger.

I tillegg til hans sterke forankring i forretningsverdenen, har Ronny vært aktiv i eiendomsmarkedet, og hans erfaring har vært en verdifull ressurs for vår organisasjon.

Ronny’s lidenskaper strekker seg fra golf til musikk (som DJ), landeveissykling, alpint og teknologiske dingser. Hans allsidighet og evne til å balansere ulike interesser gjenspeiler seg i hans tilnærming til utfordringer.

Som administrerende leder er Ronny en sentral figur i utviklingen av Harstad Facility Services. Hans fokus på kvalitet, effektivitet og nyskapning har satt en solid standard for hele organisasjonen.

Vi er privilegerte som har Ronny som en nøkkelperson i vårt team, og vi ser frem til å fortsette vår suksessfulle reise under hans dyktige ledelse.