fbpx

RENHOLDSMEDEARBEIDERE SØKES

Vil du være en del av et dynamisk team og bidra til vår suksesshistorie? Vi opplever en betydelig vekst med nye kunder og søker nå flere dedikerte ansatte til vårt team.

Vi søker etter ekstrahjelp og deltidsmedarbeidere, med mulighet for fulltid for de som ønsker det. Vi setter pris på solid erfaring fra renholdsbransjen og ser etter medarbeidere som kan gå rett inn i jobben.

Arbeidstiden varierer mellom 06:00-21:00, mandag til søndag, og innebærer oppgaver både innen privathjem og bedriftsrenhold. Vi verdsetter selvstendighet og samarbeidsevner hos våre ansatte og søker etter personer som kan planlegge og utføre arbeid både individuelt og i team.

Vi legger vekt på gode språkkunnskaper, både skriftlig og muntlig, i norsk og engelsk. Ønsker du en hverdag preget av fart og stadig nye utfordringer, er dette arbeidsplassen for deg. Effektivitet og oppmerksomhet for detaljer er nøkkelkvaliteter for å lykkes i denne rollen.

Krav til førerkort klasse B er etterspurt. Primære arbeidsoppgaver inkluderer rengjøring av private hjem og ulike bedriftslokaler, samt yte førsteklasses kundeservice og rapportere eventuelle feil og mangler.

KVALIFIKASJONER OG KRAV:

  • Erfaring fra renhold eller lignende arbeid
  • Fagbrev som renholdsoperatør er en fordel, men ikke påkrevd
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Kjennskap til renholdsmaskiner og utstyr
  • Evne til selvstendig arbeid samt gode samarbeidsevner
  • Evne til å håndtere høyt tempo i arbeidshverdagen

Dersom dette appellere til deg, ber vi om å motta en kortfattet søknad med CV sendt per e-post til: Harstad@FacilityServices.no. Vennligst merk at søknader uten CV eller kortfattet søknad vil ikke bli besvart.

Bli en del av vårt dedikerte team og bidra til å skape den beste opplevelsen for både våre kunder og ansatte. Ser frem til å høre fra deg!